Just nu - 20% rabatt på alla produkter

Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor när du handlar hos Broddar.nu

Priser
Alla priser som anges på sidan är styckpris och inklusive moms. Priset på dina varor är det som anges på sidan vid beställningstillfället.

Frakt
Frakten är 39 kr per beställning och tillkommer på det totala priset. Fri frakt gäller för alla beställningar från 300 kr och uppåt.

Leveranser
För beställningar gjorda innan kl. 13 skickas ditt paket samma dag om vardag, annars nästkommande vardag. Beroende på var i Sverige du bor levereras dina broddar normalt inom 1-2 vardagar. Alla leveranser sker med hjälp av DreamGroup AB och skickas som Varubrev 1:a-klass med Postnord eller med DHL ServicePoint. Om beställningen är skrymmande hämtas den efter avisering hos ombud, annars sker utdelning till postlåda av brevbärare. Är paketet större eller går som företagspost förekommer andra leveranssätt. Om en vara tillfälligt tar slut i lager och inte kan levereras inom fem arbetsdagar blir du informerad om detta och har i så fall rätt att häva köpet. Leveranser sker endast inom Sverige.

Betalning
På Broddar.nu kan du handla tryggt och betala med kort. I de fall betalning sker med faktura ska denna betalas senast 14 dagar efter beställningstillfället. Om en vara inte kan levereras inom 14 dagar, har du rätt att hålla inne betalningen tills dess att varan är levererad. Vid försenad betalning har Broddar.nu rätt att ta ut lagstadgad påminnelseavgift (fn 50 kr) och i förekommande fall inkassoavgift samt dröjsmålsränta med 24% per år från förfallodagen.

Ångerrätt
Du har alltid rätt att ångra eller byta ett köp inom 14 dagar från att du har tagit emot dina varor. Det förutsätter att varorna är oanvända och att de returneras i sin originalförpackning. Om du väljer att utnyttja ångerrätten återbetalar Broddar.nu hela beloppet samt står för returfrakten. Detta gäller oavsett om du vill byta storlek eller modell eller bara returnera broddarna utan byte. Om du redan betalt din faktura, sker återbetalning normalt inom 14 dagar från det att vi har mottagit varorna i retur. Läs mer om hur du går tillväga för att skicka dina varor i retur här.

Beställningar
En beställning får inte göras i annan persons namn utan dennes medgivande och du måste vara minst 18 år för att handla hos Broddar.nu, eller ha målsmans tillåtelse.

Orderbekräftelse
Vid beställning skickas bekräftelse till angiven e-postadress. Bekräftelsen gäller som kvitto på din beställning. Om du inte fått någon bekräftelse via e-post, vänligen kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med din beställning.

Outlösta paket
För paket som inte hämtats ut, och därför återsänds av Posten, debiteras en avgift om 100 kr inklusive moms. Avgiften tas ut för att täcka kostnader för frakt och administration vid returen.

Transportskadad vara
Om en vara är transportskadad när du tar emot den ersätter vi dig med en ny vara kostnadsfritt. Vänligen kontakta kundtjänst om någon av dina varor har skadats vid transporten.

Garantier
Alla varor hos Broddar.nu säljs med 6 månaders garanti. Garantin gäller inte vid vanvård, onormal användning, olyckshändelse efter att du får varan eller om du inte har följt skötselanvisningar. Om en vara, under garantitiden, försämras så att den betraktas som felaktig har du rätt att få en ersättningsprodukt av samma eller likvärdig typ kostnadsfritt. Vänligen kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med garantifrågor.

Reklamationer
Om en vara är felaktig har du rätt att reklamera den. En reklamation ska göras så snabbt som möjligt. Om det kan bevisas att felet är ursprunglig ersätter vid dig med en ny vara och står i de fall även för eventuella returkostnader. Enligt konsumentköplagen går din rätt att reklamera en vara ut tre år efter att du tagit emot den. Du har även rätt att häva köpet om varorna ej överensstämmer med det som avtalats. Vänligen kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med reklamationen.