Just nu - 20% rabatt på alla produkter

Personuppgifter

Hantering av personuppgifter

Ansvarig för personuppgifter

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Magnusson & Falck AB, organisationsnummer 559075-8750.

E-post: info@magnussonfalck.se

Personuppgifter

För att du ska kunna handla genom oss behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter. De personuppgifter som lagras och behandlas är: namn, adress, telefonnummer, e-postadress och betalningsinformation.

Du kan kontakta oss för att få tillgång till, eller begränsa dina personuppgifter. Det är också möjligt att begära radering eller rättning av personuppgifter. Radering sker i den mån det inte finns några lagliga hinder. Vi delar inte med oss av dina uppgifter till annan part annat än till de samarbetspartners vi har för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. De uppgifter som inte längre behövs raderas.

När behövs personuppgifter

När du genomför en beställning används dina personuppgifter för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt. Det innefattar betalning, leverans, avisering via e-post och sms samt även möjligheten att kunna kontakta dig i de fall leveransproblem uppstår.

När du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller i samband med köp samtyckt till att ta del av nyhetsbrev och marknadsföring.

När du lagt varor i varukorgen och fyllt i personuppgifter, men inte fullföljt köpet eller att betalningen inte kunde genomföras kan vi komma att kontakta dig för att erbjuda hjälp för att fullfölja din beställning.

När du kontaktar oss för frågor, reklamation eller garantiärenden.

För uppfyllande av bokföringslagen.

Delning av personuppgifter

För att vi ska kunna fullfölja våra åtagande gentemot dig som kund, delas dina personuppgifter även till våra samarbetspartners. Det handlar om att dina uppgifter lagras hos tjänsteleverantörer till oss och att vi vidarebefordrar personuppgifter till leverantörer och speditörer. Alla våra samarbetspartners och tjänsteleverantörer lever upp till kraven för hantering och behandling av personuppgifter enligt GDPR. Uppgifter om ditt besök på denna webbsida spåras, läs mer om Cookies.